Over aandeelfunding

Bedrijven die aandelen aanbieden aan investeerders

Op AandeelFunding.nl vind je ondernemers en bedrijven die aandelen in hun bedrijven aanbieden voor investeerders. Deze ondernemers willen dat geld gebruiken voor investeringen die ze willen doen in hun ondernemingen. Zij geven duidelijk aan waarvoor ze het geld willen gebruiken en geven aan wat voor soort onderneming ze drijven.

Aandeelfunding laat ondernemingen en potentiële investeerders samen komen. Van Startup, horeca, onderwijs, landbouw tot aan duurzame projecten. Bekijk alle bedrijfscategoriën die we vertegenwoordigen.

Investeren in niet beursgenoteerde aandelen

Ben je investeerder of wil je investeerder worden en je wilt in niet beursgenoteerde aandelen beleggen dan kun je hier je slag slaan. De aandelen geven een vast rendement in de vorm van een jaarlijks dividend.

Beter alternatief om geld in een onderneming te investeren

Crowdfunding, online beleggen of een traditionele lening afsluiten bij de bank. Het zijn allerlei financieringsmogelijkheden voor een onderneming. Veel van deze mogelijkheden geven veel bijkomende zaken die geregeld dienen te worden door zowel de investeerder als de onderneming. Vaak wordt ook het beoogde resultaat van de onderneming niet behaald. Tevens zijn de partijen bij dergelijke financieringsmogelijkheden vaak afhankelijk van een tussenpersoon, wat veel onnodige rompslomp met zich meebrengt.

Geen lening maar aandelen uitgeven

Wat nu als de onderneming die geld nodig heeft en de potentiële investeerder direct in contact met elkaar komen via één platform? Waarbij geen leningen worden aangegaan maar waarbij aandelen worden aangeboden zonder een online bank of broker?

Dit is in een notendop wat Aandeelfunding biedt. Eén online platform waarbij de aanbieder van aandelen en de investeerder samen komen. Via dit platform vindt een directe communicatie plaats tussen de aanbieder van aandelen en de investeerder waardoor bijkomstige kosten voor een derde partij niet nodig zijn. 

Meer informatie en veel vragen op al je antwoorden vind je in de kennisbank.

Sluit Menu